Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Wonen in het Sphinxkwartier Gustav De Casseij 1E02 Kavel 41

Penthouses, het uitzicht van deze penthouses verveelt nooit:

De riante penthouses boven op de vijfde verdieping van Gustav variëren van 150m2 tot 195 m2. De ruime open keuken en woonkamer hebben een schuifpui of openslaande deuren naar het dakterras. Dat biedt een spectaculair uitzicht op de historische binnenstad, het monumentale Eiffelgebouw, het levendige Sphinxkwartier of het groene Frontenpark.

[Het penthouse telt 2 of 3 slaapkamers. Uw badkamer beschikt over zowel een inloopdouche, ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. Daarnaast beschikt ieder penthouse ook over een separaat toilet met fontein. Bovendien beschikt het penthouse over twee ruime bergingen. De penthouses zijn bereikbaar middels lift of het trappenhuis. Deze bieden u tevens toegang tot uw eigen parkeerplaats onder het complex . Uw postbus bevindt zich op de begane grond, bij de entree.]

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Deze is rechtstreeks bereikbaar via de twee liften of het trappenhuis van het complex. De inrit bevindt zich aan de Maagdendries.