Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Wegedoorn 7

Op een goede locatie in Scharn gelegen instapklare geschakelde 2-onder-1-kapwoning met 2 slaapkamers (mogelijkheid realiseren 3e slaapkamer), oprit met carport en fraai aangelegde oostelijk gelegen ruime tuin (circa 14m x 7m) met veel privacy.

Typering:
Aan de rand van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van granieten vloer, met garderobe en meterkast, wandcloset met fonteintje, woonkamer (circa 44 m2) voorzien van parketvloer, semi open keuken (circa 7 m2, 2000) voorzien van granieten vloer, moderne aanrechtcombinatie voorzien van oven (2013), inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast (2017), vaatwasser (2012) en spoelbak. Vanuit woonkamer via schuifpui te bereiken ruime tuin oostelijk gelegen. Separate buitenberging (2,18 x 2,66) en achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 17 m2) met kastenwand, slaapkamer II (circa 17 m2) en aansluitend dakterras (3,15 x 2,90), badkamer (2,58 x 2,09, 2007) voorzien van ligbad, toilet, vaste wastafel en aansluiting witgoed. De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vlizotrap, alwaar opstelling HR-ketel (bouwjaar 2007, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1986
Perceeloppervlakte: 227 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 104 m2, inhoud circa 393 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: 15 september 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.