Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Waldeck Pyrmontstraat 34

Unieke kans voor de liefhebber in een van de mooiste straten van Maastricht-Oost! Sfeervolle en ruime instapklare jaren dertig woning gekenmerkt door hoge plafonds en authentieke glas-in-lood elementen met 4 slaapkamers, voor- en achtertuin, achterom en tuinberging.

Typering:
Gelegen in de wijk ‘’Wyckerpoort’’ ligt dit karakteristieke statig herenhuis. Het huis staat in de kindvriendelijke en lommerrijke Waldeck Pyrmontstraat. De ligging is subliem, binnen enkele minuten loopt u het hippe stadsgedeelte “Wyck” in. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder “de Groene Loper” het ziekenhuis MUMC+, NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Kelder (8,97 x 1,78) alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Voortuin, mooie entree met originele voordeur, toilet met wandcloset, ruime lichte woonkamer (circa 45 m2) met massief eikenhouten vloer, gas openhaard (2008), keuken (5,61 x 1,93) met luxe aanrechtcombinatie (2008) voorzien van 2-in-1 kokendwaterkraan, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, magnetron en oven en vaste kastenwand/bijkeuken, uitgang naar tuin (9 meter diep) berging (circa 5 m2) terrassen met niveauverschillen, achterom voor fietsen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 18 m2) met erker, vaste kast en parketvloer, slaapkamer II (circa 17 m2) met vaste kast, slaapkamer III (circa 5,5 m2) met aansluitpunt koud water, badkamer (2,01 x 1,94, bouwjaar 2008) alwaar douche, vaste wastafel in badmeubel en wandcloset.
De 1e verdieping is voorzien van een luxe laminaatvloer (met uitzondering van slaapkamer I).

2e verdieping:
Ruime overloop met dakvenster, berging in knieschot, CV-ruimte, alwaar CV-gas (eigendom, bouwjaar 2010), mooie grote slaapkamer IV (circa 20 m2) voorzien van twee dakvensters, dakkapel, schuifdeur en berging in knieschot.
De 2e verdieping is voorzien van een luxe laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1939.
Perceeloppervlakte: 158 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 152 m2, inhoud: 634 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (na geïsoleerd 18 cm glaswol) begane grond: vloerisolatie, spouwmuurisolatie (na-geïsoleerd glaswol 2020), grotendeels dubbele beglazing, 6 zonnepanelen (opbrengst circa 1.000 Kwh per jaar).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Energielabel: B geldig tot 12 november 2030.
Aanvaarding: 15 maart 2022.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.