Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Vuurdoorn 45

Op een goede locatie in de geliefde wijk Scharn (bekend van het Keerderstraatje) goed onderhouden en instapklare, tussengelegen woning voorzien van 3 slaapkamers, zolder, tuin met privacy en zuidelijk gelegen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje. Ruime woonkamer (circa 34 m2) voorzien van een mooie laminaatvloer, trapkast, open lichte keuken (2,43 x 2,44) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van combi-oven, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak met lichtspots in het plafond, vanuit de woonkamer middels openslaande deur toegang naar de tuin en terras op het zuiden, met veel privacy, achterom en tuinberging.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,68 x 3,66), slaapkamer II (circa 19 m2) moderne witte betegelde badkamer (2,48 x 2,10) voorzien van bad/douche-combinatie, wandcloset, vaste wastafel, designradiator. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken middels vaste trap, overloop met inbouwkasten alwaar de opstelplaats voor de c.v.-ketel (eigendom, 2003) en mechanische ventilatie en aansluiting voor de wasmachine en droger. Slaapkamer III (circa 13 m2) met laminaatvloer, dakvenster, berging in de knieshotten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: 131 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 96 m2, inhoud: 328 m3.
Energielabel: C.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
Aanvaarding: in overleg. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.