Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Vroenhovenweg 154

Op toplocatie deze fraaie halfvrijstaande jaren “80” woning gelegen in de gewilde Villawijk “Campagne” te Maastricht, voorzien van 5 ruime slaapkamers, twee badkamers, een waskamer, een multifunctionele ruimte in het souterrain met veel lichtinval, brede oprit, achterom, garage en diepe tuin op het noordwesten. De woning is licht en zonnig.

Typering:
Deze halfvrijstaande woning is gelegen in de villawijk “Campagne“ onderdeel van “Buitenwijk Zuidwest” in Maastricht. “Buitenwijk Zuidwest” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Benedenverdieping vanuit de hal bereikbaar. De verdieping is verdeeld in diverse ruimtes. bergruimte I (2,90 x 8,87), bergruimte II (circa 13 m2), provisieruimte (2,38 x 2,93) en de Multifunctionele /kantoorruimte (circa 38m2) voorzien van een eiken parketvloer, en middels een grote pui en deur met overkapping heeft men toegang tot de riante tuin.

Begane grond:
Entree met overkapping, royale entreehal geheel voorzien van blauwe natuurstenen plavuizen, garderobe, open trap naar de verdieping , meterkast en de toiletruimte met wandcloset en fontein. Er is vanuit de hal toegang tot lichte woonkamer (circa 39 m2) met houtkachel en mooie eiken parketvloer, schuifpui met toegang naar het ruime dakterras en tuin met fraai uitzicht, open moderne keuken (3,00 x 2,86) voorzien van blauwe natuurstenen plavuizen, oven, koelkast, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en spoelbak en natuurstenen aanrechtblad. Garage (5,71 x 2,90) is inpandig vanuit de hal te bereiken en voorzien van een hardhouten poort.

1e verdieping:
Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers, badkamer en de wasruimte te bereiken. Slaapkamer I (circa 18 m2) 2 x kastenwanden kunnen worden overgenomen, slaapkamer II (3,21 x 3,98) met vaste wastafel, moderne design badkamer I (2,43 x 2,16) met ligbad, twee wastafels en wandcloset, wasruimte (2,43 x 2,92) alwaar aansluiting witgoed en kastenwand ter overname, slaapkamer III (4,29 x 2,86) met twee dakramen en vaste wastafel. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping, overloop, slaapkamer IV (circa 7 m2), slaapkamer V (circa 10 m2), geheel betegelde moderne badkamer II voorzien van douche en wastafel, berging en installatieruimte alwaar opstelplaats CV ketel (huur, ca. €39,39 p.m. bwj. 2013). De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer en installatieruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1980.
Perceeloppervlakte: 475 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 215 m2, inhoud: 908 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van spouwisolatie, dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Achteringang middels erfdienstbaarheid van voetpad bereikbaar
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.