Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Veulenerbank 16

Op toplocatie deze fraaie halfvrijstaande woning gelegen in de gewilde wijk “Wolder” te Maastricht, met 4 slaapkamers, tuin en berging en een werkelijk schitterend vrij uitzicht over het glooiende landschap van de Louwberg en de Cannerberg.

Typering:
Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Voortuin, ruime entree, meterkast, toilet met fonteintje, halfopen keuken (3,80 x 2,87) aan de voorzijde met aanrechtcombinatie voorzien van diverse apparatuur, lichte woonkamer (circa 37 m2) voorzien van parketvloer en uitgang naar aansluitend terras, tuin, berging (4,36 x 1,82) achterom en schitterend uitzicht over het glooiende landschap van de Louwberg en de Cannerberg.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,36 x 3,61) met vaste kastenwand en uitgang naar balkon met schitterend uitzicht (balkon, 6,15 x 1,35), slaapkamer II (4,36 x 2,45) met vaste kast en eveneens uitgang naar balkon, slaapkamer III (3,65 x 3,61), badkamer (3,27 x 2,45) alwaar 2 vaste wastafels, ligbad met douche, toilet en aansluiting wasmachine.

De verdiepingsvloer is voorzien van een lariks houten vloer.

2e verdieping:
Overloop (circa 15 m2) met twee bergingen in knieschot en dakraam, c.v.-ruimte alwaar c.v. gas (eigendom, bouwjaar 2004), ruime slaapkamer IV (circa 17 m2) voorzien van 2 dakvensters en berging in knieschot.

De verdiepingsvloer is eveneens voorzien van een lariks houten vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1976.
Perceeloppervlakte: 182 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 154 m2, inhoud: 510 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van spouwisolatie, dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing. De woning is voorzien van 9 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van circa 2.500 Kwh.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.