Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Veldspaatstraat 8

Op een rustige, kindvriendelijke en gewilde woonlocatie gelegen halfvrijstaande woning op een riant perceel (circa 840 m2) met garage, diepe oprit en sfeervolle, zonnige parktuin met fruitgaard.

Typering:
De ligging in de directe nabijheid van diverse voorzieningen en het winkelcentrum “Brusselse Poort” is zondermeer goed te noemen. De monumentale binnenstad van Maastricht met het Vrijthof en de Markt is per fiets in 10 minuten te bereiken, terwijl deze ook zowel per bus als per auto goed bereikbaar zijn. Gunstige ligging ten opzichte van de aansluitingen op de belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en de A79.

Souterrain:
Twee provisiekelders (4.72 x 2.15) en (3.43 x 2.41) alwaar aansluiting wasmachine en droger en opstelplaats cv-ketel (2010, huur).

Begane grond:
Entree/hal (circa 5,5 m2) voorzien van tegelvloer, meterkast, garderobe en geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Leefruimte (circa 32 m2) bestaande uit woon- en eetkamer en met veel lichtinval door grote raampartijen. De semi-open keuken (2.45 x 3.44) met veel kastruimte en een aanrechtcombinatie voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, oven, magnetron, koelkast en toegang tot het souterrain en het terras middels openslaande deur. Riante diepe parktuin gelegen op het noordwesten met veel privacy, een fruitgaard en achterom. Ruime oprit welke geschikt is voor meerdere voertuigen en met toegang tot de vrijstaande garage (3.03 x 6.02) voorzien van een kantelpoort.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (2.57 x 3.50), slaapkamer II (3.86 x 3.50), slaapkamer III (3.86 x 2.73) met toegang tot het balkon middels dubbele openslaande deuren, slaapkamer IV (2.57 x 2.73), betegelde badkamer voorzien van ligbad, dubbele vaste wastafel in badmeubel en wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking en lichtspots met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime bergzolder met geïsoleerde houten vloer en dakvenster.

Algemeen:
Bouwjaar: 1966.
Perceelsoppervlakte: 839 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 108 m2, inhoud: circa 505 m3.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.