Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Uiverstraat 16

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

In de geliefde woonwijk Heer op kindvriendelijke locatie tussengelegen woonhuis met 4 slaapkamers, mooie onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping en garage met berging.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, daarnaast is de toegang tot autosnelwegen (A2 en A79) in de directe nabijheid.

Begane grond:
Hal met meterkast, woon- eetkamer (circa 30 m2) voorzien van laminaatvloer, open keuken (2,70 x 2,19) voorzien van moderne keukenopstelling met spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat, heteluchtoven en afzuigkap (Siemens), bijkeuken (3,01 x 1,83) alwaar keuken-kastenwand, portaal alwaar toiletruimte met closet en fonteintje en trap naar eerste verdieping. Vanuit bijkeuken toegang tot de mooie onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping, garage (5,10 x 2,79) en berging (4,03 x 3,60) bereikbaar vanuit tuin en achterom.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (4,23 x 2,90) met balkon (2,90 x 0,83), slaapkamer II (5,22 x 1,88), slaapkamer III (3,90 x 2,78), geheel betegelde badkamer (2,69 x 1,97) voorzien van wastafel in badmeubel, inloopdouche, bidet en wandcloset. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaat met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping met overloop alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, 2013) en aansluitingen witgoed en berging in knieschot, slaapkamer IV (5,52 x 2,77) voorzien van laminaat.

Algemeen:
Bouwjaar: 1986
Perceeloppervlakte: 150 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 128 m2, inhoud 427 m3.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk kunststof kozijnen en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in overleg

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.