Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Tongerseweg 91

Halfvrijstaande karakteristieke ruime woning gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Maastricht, voorzien van 6 slaapkamers, balkon en gezellig aangelegde tuin op het zuiden. De woning heeft diverse karakteristieke elementen.

Typering:
Deze woning is gelegen in Maastricht West aan de stadsrand van Maastricht en de stadsparken en aan de rand van het natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede de oude binnenstad van Maastricht. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Kelder, ruimte I (circa 13 m2) alwaar aansluiting witgoed en meterkast, ruimte II (1,85 x 4,30), ruimte III (4,30 x 1,85) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2007) en boiler (eigendom, bouwjaar 2010), ruimte IV (circa 18 m2), ruimte V (circa 5 m2).

Begane grond:
De ruime entree is voorzien van een authentieke tegelvloer. Net als de toiletruimte met toilet en fonteintje. De doorzon woonkamer (circa 39m2) is voorzien van een parketvloer en een schouw met open haard, glas-in-lood ramen en een open keuken (circa 6 m2). De keuken heeft een aanrechtcombinatie voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuiging, grote oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Ook hier is een authentieke tegelvloer aanwezig. Middels de tuindeur in de woonkamer is het balkon en de trap naar de tuin te bereiken.
De tuin op het zuiden is ook te bereiken via het souterrain en is fraai aangelegd.

1e verdieping:
De overloop is te bereiken middels prachtige trap opgang met glas in lood. De ruime 1e slaapkamer (3,98 x 4,00) is voorzien van vaste kasten en heeft aansluitend een kleedkamer (2,42 x 1,98). De 2e ruime slaapkamer (4,27 x 4,00) is voorzien van twee vaste kasten. De badkamer (2,24 x 3,17) is voorzien van een ligbad, ruime inloop douche, twee wastafels en een toilet.

2e verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken overloop naar de ruime tweede verdieping met 4 slaapkamers. Slaapkamer I (2,40 x 2,06), slaapkamer II (2,40 x 4,02), slaapkamer III (4,55 x 2,66), slaapkamer IV bestaande uit twee ruimtes (1,96 x 1,56 en 1,96 x 2,06).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1950.
Perceeloppervlakte: 186 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 166 m2, inhoud: circa 742 m3.
Dakisolatie, dubbele beglazing.
Energielabel: E.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.