Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Tongerseweg 221

Halfvrijstaande woning gelegen op een goede locatie nabij het centrum van Maastricht, voorzien van 4 slaapkamers, tuin, garage en diepe oprit.

Typering:
Deze halfvrijstaande woning is gelegen in de fraaie wijk Campagne in Maastricht. Campagne is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet; de woning ligt op 5 minuten fietsen van het Vrijthof. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van hardstenen tegelvloer, garderobe en toiletruimte voorzien van hangtoilet. Trap naar de eerste verdieping met trapkast, veel lichtinval door mooie glazen deuren. Woonkamer (7.77 x 3.77) met prachtige visgraad parket en toegang doormiddel van openslaande deuren naar de aangrenzende serre. Moderne open keuken (3.58 x 2.77) met hardstenen tegelvloer, aanrechtcombinatie voorzien van 5 pits gaskookplaat, combi magnetron/oven, ingebouwde Miele koffiezetapparaat, vaatwasser en afzuigkap. Ook via de keuken is er toegang tot het ruime terras/serre (7.38 x 3.65) waar u middels enkele treden in de fraaie aangelegde tuin komt, deze is gelegen op het zuidoosten. Via de keuken komt u in de bijkeuken (3.09 x 3.47) waar de aansluiting voor wasmachine en droger is, en alwaar ook de toegang tot de ruime garage met sectionaal poort (6.90 x 3.22) is, alwaar CV-opstelplaats voorzien van CV-ketel (eigendom, 2006)

1e verdieping:
Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer, slaapkamer I (3.57 x 2.99) met grote kastenwanden en toegang tot het dakterras, slaapkamer II (3.79 x 3.50) vanuit deze slaapkamer is ook toegang tot het dakterras. Slaapkamer III (3.79 x 2.91). Betegelde badkamer (circa 7.50 m2) voorzien van, regendouche met glaswand, twee vaste wastafels, toilet en designradiator.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping, slaapkamer IV (circa 15 m2), voorzien van airco-unit en grote dakkapel waardoor er veel lichtinval is. Vloerbedekking en tevens zijn er twee bergruimtes.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlakte: 450 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 179 m2, inhoud: 680 m3.
Dakisolatie, kunststof kozijnen en dubbel glas.
De woning is voorzien van 18 stuks zonnepanelen met een opbrengst van circa 300 w per stuk.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.