Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Tellushof 4

Vraagprijs € 398.000,- k.k.

Op een mooie locatie gelegen en met uitzicht over gras/speelweide keurig onderhouden twee-onder-één-kap woning met 4 slaapkamers, ruime oprit en tuin met overkapping op het westen.

Typering:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk ‘Daalhof’. In de wijk zijn diverse voorzieningen als winkelcentrum, apotheek, huisartsenpraktijk, zorgcentra en basisscholen. De binnenstad van Maastricht is gemakkelijk te bereiken per bus, fiets en auto. Uitvalswegen richting autosnelweg Eindhoven, Heerlen en Luik zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Souterrain:
Zeer hoge/diepe kruipruimte eventueel geschikt voor opslag en realiseren kelder.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van mooie tegelvloer, meterkast, trapkast, wandcloset en fonteintje, woonkamer (circa 30 m2) met parketvloer, gesloten keuken (3,20 x 2,33) met mooie tegelvloer en modern aanrechtcombinatie (2007) voorzien van spoelbak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, koelkast en combi magnetron/oven, overdekt terras (circa 23 m2) besloten tuin met veel privacy, garage (circa 23 m2) voorzien van kantelpoort en loopdeur.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,02 x 2,35), slaapkamer II (4,02 x 3,59) voorzien van twee vaste kasten, slaapkamer III (3,59 x 3,59) voorzien van 2 vaste kasten, badkamer (2,35 x 1,59) met douche en wastafel, separaat wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer. 2e verdieping: Middels vaste trap te bereiken.

2e verdieping:
Overloop, alwaar aansluiting wasmachine en droger, c.v.-gas (eigendom, bouwjaar: circa 2006), vaste wastafel in badmeubel, dakvenster en berging in knieschot, slaapkamer IV (circa 19 m2) voorzien van dakkapel, vinylvloer en berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972.
Perceeloppervlakte: 224 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 127 m2, inhoud 496 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (piepschuim), dubbele beglazing, diversen rolluiken, zonwering.
Energielabel: C.
Er zijn asbesthoudende materialen in afvoerpijpen verwerkt.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.