Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Sterreplein 15

Op een van de mooiste locaties in Wyck (aan een sfeervol plein met veel speelmogelijkheden voor de jeugd) gelegen karakteristieke woning met voortuin en patioachtige achtertuin.

Typering:
Nabij de oude stadskern Wyck , op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bioscoop, het station en het bruisende centrum van Maastricht. Ook uitvalswegen naar Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken, zijn goed bereikbaar.

Souterrain:
Kelder I (4,09 x 3,09) alwaar aansluiting wasmachine en droger, kelder II (7,20 x 1,74).

Begane grond:
Leuke voortuin (circa 20 m2) op het zuiden, entree met mooie terazzo-vloer, meterkast, wandcloset, woonkamer (7,30 x 3,90) met parketvloer en schuifpui naar achterzijde, keuken (4,15 x 1,98) met aanrechtcombinatie voorzien van oven, kookplaat, vaatwasser, koelkast, wasemkap en spoelbak, patiotuin (circa 12 m2).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,57 x 3,61) en (3,89 x 3,83) voorzien van parketvloer en eenvoudig te splitsen in 2 slaapkamers, badkamer (3,78 x 2,16) voorzien van vaste wastafel, wandcloset, bidet, ligbad, douche en vaste kast.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer II (5,72 x 2,92) voorzien van dakkapel, en vaste kastenwand en toegang tot vliering, slaapkamer III (4,29 x 2,82) voorzien van dakkapel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1926.
Perceeloppervlakte: 111 m2.
Gebruiksoppervlakte: 138 m2, inhoud 550 m3.
Gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing, diverse rolluiken, beschermd stads en dorpsgezicht.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.