Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Stellalunet 11 E

Nabij de binnenstad gelegen modern afgewerkt appartement met twee slaapkamers, ruime badkamer, balkon aan de voor- en achterzijde, berging en parkeerplaats in het souterrain.

Typering:
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van het complex "Allogio Giardino" in de prestigieuze wijk Céramique. Céramique, ook wel het moderne architectonische juweeltje van Maastricht genoemd is op loopafstand van het historisch centrum en het stadsdeel Wyck gelegen. Allogio Giardino is ontworpen door de gerenommeerde Belgische architect Christiaans Kieckens. Het werk van Kieckens kenmerkt zich onder meer door een stedelijk en lokaal gebonden architectuur waarbij het vakmanschap en het gevoel voor eigenheid van iedere locatie de boventoon voert.

Souterrain:
Berging (2.01 x 5.24m) en privé parkeerplaats in parkeerkelder.

Begane grond:
Centrale entree voorzien van natuurstenen vloer met brievenbussen, bellentableau, videofoon-installatie, lift en trappenhuis. Naast de ingang van de parkeerkelder is een algemene fietsenberging aanwezig.

Vierde verdieping:
Entree/hal (circa 10 m2) met geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Badkamer (circa 7 m2) voorzien van een ligbad, douche, wandcloset en twee vaste wastafels. De woonkamer (circa 35 m2) met optimale lichtinval is voorzien van een mooie parketvloer en openslaande deuren naar het royale buitenterras (5.16 x 1.77m) gesitueerd op het zuiden. De moderne keuken (3.07 x 4.11m) is voorzien van een composiet aanrechtblad, keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasser en combimagnetron. Berging (3.07 x 1.20m) alwaar aansluiting wasmachine en droger. Vanuit de hal heeft men toegang tot slaapkamer I (circa 20 m2) en slaapkamer II (circa 10 m2) met toegang tot het balkon aan de straatzijde. De gehele verdieping is voorzien van een parketvloer met uitzondering van de badkamer en het separaat toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: 2009
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 102 m2, inhoud: circa 350 m3.
Het appartement is optimaal geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
Service/VvE kosten: circa € 180,29 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.