Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Stadhoudersstraat Kavel 2A05 Bouwnummer 24

Deze ruime woning heeft een moderne uitstraling en wordt duurzaam verantwoord gebouwd. Zo wordt de woning onder andere uitgevoerd als all-electric; de woning wordt niet aangesloten op het gas, maar verwarmd middels een lucht-water warmtepomp die de vloerverwarming in alle leefruimtes aanstuurt. Op het dak komen zonnepanelen die worden uitgevoerd in het zwart (all-black) en worden geïntegreerd tussen de dakpannen, wat zorgt voor een strakke, moderne afwerking. De isolatie van de woning is uiteraard uitstekend, wat bijdraagt aan een comfortabel woonklimaat en lage energielasten.

Typering:
Aan de rand van de Groene Loper wordt deze stijlvolle woning met een stads karakter gerealiseerd. De gehele wijk wordt gemoderniseerd en voldoet dan ook aan alle hedendaagse woonwensen. Een ruim opgezette woonwijk met veel groen, zowel een winkelcentrum als de prachtige parkachtige omgeving van de Groene Loper om de hoek en het uitgebreide stadscentrum van ‘Mestreech’ op loopafstand. Met de snelweg A2 op slechts 2 minuten rijden en het centraal station op slechts een paar wandelminuten afstand is de bereikbaarheid uitstekend.

Begane grond:
De woning heeft een goed doordachte indeling. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde, er is voldoende plaats voor een grote eettafel in het tussengedeelte en aan de achterzijde bevindt zich de zithoek met optimaal tuincontact en openslaande deuren naar de tuin (noord-oost). De keuken is zo ontworpen dat er voldoende plaats is voor een royale keuken in hoekopstelling, waardoor veel werk- en bergruimte kan worden gecreëerd. Onder de trap bevindt zich nog een praktische trapkast met veel bergruimte. De woning is voorzien van een eigen buitenparkeerplaats en een royale tuin met tuinberging. De tuinen zijn via eigen achterom bereikbaar en worden afgewerkt met een hekwerk van 180 cm hoog met een poort aan de achterzijde. De tuin is voorzien van een buitenkraan.

1e verdieping:
Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (circa 14 m2, circa 8 m2, circa 9 m2) en een compleet afgewerkte badkamer (2.16 x 2.28) met twee wastafels, een inloopdouche met glazen douchewand, een tweede toilet en een designradiator. De badkamer en het toilet worden voorzien van modern tegelwerk (Procasa) en sanitair (Sphinx). De vloertegels zijn 30 x 60 cm groot en er kan gekozen worden uit 5 kleuren. De wanden worden betegeld met grote witte tegels (25 x 44 cm), waarbij kan worden gekozen voor een glanzende of matte uitvoering. De wanden in het toilet worden halfhoog betegeld en daarboven voorzien van wit spuitwerk, de wanden in de badkamer worden betegeld tot aan het plafond. Wilt u liever ander tegelwerk of sanitair laten plaatsen dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

2e verdieping:
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid hier een ruime vierde slaapkamer te realiseren. Op deze verdieping bevinden zich tevens de wasmachine- en wasdrogeraansluiting en de technische installaties.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2019/2020.
Perceeloppervlakte: 95 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 85 m2, inhoud: circa 365 m3.
Aanvaarding: begin 2020.
Notaris: VHN notarissen te Maastricht.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.