Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Sphinxlunet 131 d

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique luxueus afgewerkt appartement, gelegen (3e verdieping met lift) en voorzien van een berging en een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage.

Typering:
Het complex ligt aan het begin van de boomrijke Avenue Céramique, in het westelijke gedeelte ‘Residence Cortile’, gebouwd onder architectuur van Bruno Albert. Het appartement ligt op de 3e verdieping en kijkt uit op de binnentuin en de Avenue Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Het appartement is op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bibliotheek, station en het centrum van Maastricht.

Souterrain:
Ruime privé berging, gezamenlijke fietsenstalling en privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage te bereiken middels automatisch bedienbare poort. Begane grond: Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau met videofoon en brievenbussen unit.

3e verdieping:
Mooie entree (circa 10 m2) met videofoon, garderobe, wandcloset met fonteintje (2018), bijkeuken (circa 3 m2) alwaar aansluiting wasmachine, droger en opstelplaats mechanische ventilatie (2018). Riante woonkamer (totaal circa 39 m2) met veel lichtinval en open keuken met L-vormige aanbouwkeuken (2018) voorzien van teak houten aanrechtblad, spoelbak, Quooker, inductie kookplaat met een geïntegreerd Bohra afzuigsysteem, oven, vaatwasser, diepvries en koelkast, terras/wintertuin (circa 10 m2, middels schuifpui te bereiken) slaapkamer I (circa 18,5 m2) slaapkamer II (4.63 x 2.12) betegelde moderne badkamer (2.77 x 2.05, 2018) met ligbad, dubbele wastafel en designradiator.

Het appartement is geheel voorzien van een zeer mooie Floorify vloer met uitzondering van de badkamer en toiletruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: 1999.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 94 m2 (exclusief terras).
Bruto inhoud woning: circa 330 m3.
Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Het gehele appartement is in 2018 gemoderniseerd.
Servicekosten appartement: € 160,- per maand.
Servicekosten parkeerplaats: € 25,- per maand.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.