Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Sonnevillelunet 7 E

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 4e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met ruime vide, 2 slaapkamers, wintertuin/serre gelegen op het zuiden, berging en een privéparkeerplaats (nummer 32).

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 4e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (2,90 x 1,66) gezamenlijke fietsenkelder en de privéparkeerplaats (plaatselijk bekend nummer: 32) in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

4e verdieping:
Ruime entree/gang (circa 11m2), toiletruimte met wandcloset met fonteintje, lichte en ruime woonkamer (circa 43 m2) met veel lichtinval, aansluitend de wintertuin/serre (circa 10 m2), open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, spoelbak, kookplaat en wasemkap, berging (2,49 x 0,92) alwaar opstelplaats WTW en aansluiting wasmachine, slaapkamer I (5,17 x 3,77¬), slaapkamer II (3,77 x 2,43), badkamer I (2,78 x 2,65) voorzien van ligbad, wandcloset en vaste wastafel in meubel, badkamer II (2,65 x 0,91) voorzien van douche en wastafel. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer. Grotendeels voorzien van screens.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Woonoppervlakte: circa 124 m2 (inclusief 10 m2 wintertuin), inhoud: circa 453 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing en een WTW-installatie.
VvE bijdrage: Appartement: circa € 176,51 per maand, Berging: circa € 7,21 per maand, Parkeerplaats: circa € 18,02 per maand: Totaal: circa € 201,74 per maand.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.