Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Sonnevillelunet 3 D

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 3e verdieping gelegen ruim appartement met 2 slaapkamers, ruim inpandig balkon op het zuiden, parkeerplaats in afgesloten ondergrondse parkeergarage en privéberging.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Parkeerplaats (nummer 38 )en gezamenlijke fietsenkelder in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon, privé berging (2,4x 1,9)

Verdieping:
Ruime entree/hal (circa 15m2) toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje, vanuit de hal heeft men toegang tot de ruime woonkamer (circa 38) met veel lichtinval, middels openslaande deuren heeft men toegang tot het royale inpandige loggia/balkon (7,00 x 2,25) op het zuiden met uitzicht op de groene binnenplaats van het complex. Nette ruime gesloten keuken (4,74 x 2,21) welke is voorzien van een keramische kookplaat, motorloze afzuigkap, spoelbak, koelkast veel kastruimte en uitgang naar apart balkon (circa 4 m2) slaapkamer I (circa 11,5 m2) met toegang naar het kleine balkon, slaapkamer II (circa 17 m2) geheel betegelde badkamer (3,05x 2.34) alwaar douche, ligbad, toilet en vaste wastafel in badmeubel. berging (2,2 x 1,33) voorzien van opstelplaats WTW-installatie en aansluiting wasmachine en droger.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Woonoppervlakte: circa 124 m2, inhoud: circa 392 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing en een WTW-installatie.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
VvE bijdrage: € 159,15 VvE bijdrage appartement/€ 6,92 berging/€ 17,30 parkeerplaats per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.