Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Sibemaweg 39 E

Ruim appartement gelegen op de vierde verdieping met riante living en semi-open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, loggia, inpandige berging, privé berging in het souterrain en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Dit object is gelegen aan de rand van de groene loper.

Typering:
In de gewilde en geliefde wijk Scharn en in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Ruime privéberging (circa 4 m2), privéparkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenstalling in de afgesloten parkeergarage welke met auto/fiets middels een elektrisch bedienbare poort te bereiken is, tevens is de garage via de personenlift bereikbaar.

Begane grond:
De stijlvolle riante centrale hal is voorzien van een lift en trapopgang, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met video-intercom.

4e verdieping:
Naast de voordeur is de meterkast gelegen.

Ruime entrée met tussenhal, royale zonnige woonkamer (circa 60 m2) voorzien van een mooie parket vloer, semi-open keuken (circa 6 m2) voorzien van antraciet keukenblok, 4-pits gaskookplaat, afzuiging, combi-oven, vaatwasser en spoelbak. De loggia (circa 10 m2) is te bereiken via zowel de woonkamer als de grote slaapkamer. Vanuit de woonkamer is toegang tot een tussenportaal, deze stelt u in verbinding met 2 slaapkamers, de volledig betegelde badkamer, een separate toiletruimte en een inpandige berging.

Slaapkamer I (circa 11 m2), slaapkamer II (circa 13 m2) voorzien van laminaatvloer, de geheel betegelde badkamer (circa 5 m2) is voorzien van ligbad, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Separate toiletruimte met fonteintje. Aangrenzend nog een ruime, inpandige berging (circa 4 m2) alwaar aansluitingen witgoed, technische installaties en CV- ketel (eigendom, bouwjaar 2013).

Algemeen:
Bouwjaar: 1994.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 125 m2, inhoud circa 372 m3.
Energielabel: A.
VvE bijdrage: €212,19 (appartement) €21,24 (parkeerplaats)
Het appartement is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hardhouten kozijnen met dubbel beglazing
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.