Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Severenplein 8

Onder bod € 350.000,- k.k.

Op een kindvriendelijke en gewilde locatie, in 2020 gemoderniseerde tussenwoning (aangewezen als monument) met uitbouw, moderne open keuken, drie slaapkamers en tuin gelegen op het zuiden met achterom.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Voortuin, moderne entree/hal met terrazzo vloer voorzien van vernieuwde meterkast, deels betegelde toiletruimte met closet, doorzon woonkamer voorzien van mooie lichte visgraat PVC vloer, moderne ruime open keuken (2020) met composiet aanrechtblad voorzien van koelkast, oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. Middels openslaande deuren heeft men toegang tot de tuin welke is gelegen op het zuiden met terras voorzien van natuurstenen tegels, een zonnescherm en achterom. Berging (4,00 x 2,00) met aansluitingen voor het witgoed, tevens is ook de c.v.-ketel (huur, bouwjaar 2019) hier gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,95 x 2,88) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer II (2,97 x 3,88) met airco, slaapkamer III (2,94 x 3,02). Moderne betegelde badkamer (2020) voorzien van mooie tegelvloer, ligbad, inloopdouche, wandcloset, wastafel in design meubel en designradiator (2,92 x 3,00). De eerste verdieping is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1961
Perceeloppervlakte: 145 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 94 m2, inhoud 347 m3
Energielabel: A
De woning is voorzien van dakisolatie, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken. Zonnepaneleninstallatie met 12 panelen (eigendom, bouwjaar 2021, opbrengst circa 3.400 Kwh).
Aanvaarding: In onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit is bij deze woning van toepassing!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.