Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Secretaris Waberstraat 25

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen dit karakteristieke vrijstaande villa met veel originele sfeervolle elementen, welk gedeeltelijk gerenoveerd en gemoderniseerd is met 4 slaapkamers, ruime oprit, vrijstaande garage omgebouwd tot wasruimte/atelier en de riante besloten tuin met veel privacy.

Wil jij alvast een rondje door deze woning lopen? Gebruik onderstaande link:
https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=12733

Typering:
Op goede stand gelegen dit zeer bijzonder vrijstaand woonhuis met de uitstraling van toen maar met het leefcomfort van nu, sfeervolle mediterrane tuin, op ruim perceel (420 m2) in de directe nabijheid is het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad van Maastricht goed te bereiken per bus, fiets en auto, Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A2. https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=12733

Souterrain:
Middels een wenteltrap bereikt men de mergelkelder (2,96 x 1,88).

Begane grond:
Zeer ruime entree/hal (3,99 x 1,90) met toegang naar het souterrain, opgang naar 1e verdieping middels een wenteltrap en voorzien van een plavuizenvloer, meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje. Toegang vanuit de entree door middel van een authentiek deur naar de woon/eetkamer (circa 37 m2) met een mooie erker aan de voorzijde, vanuit de woon/eetkamer bereikt men de open ruime woonkeuken van “Roel de Vos” (3,33 x 2,94) voorzien van een granieten aanrechtblad, luxe Bosch apparatuur (vaatwasser, koelkast, 4 pits gaskookplaat met een afzuigkap en een combi oven/magnetron), middels de woonkeuken en de woon/eetkamer is de tuin middels een schuifpui en een openslaande deur te bereiken. De zeer fraai aangelegde tuin heeft diverse terrassen en een grote natuurvijver. De garage is omgebouwd tot een wasruimte/atelier (5,18 x 2,90) met verwarming en alwaar aansluiting wasmachine en droger. Achter de garage is nog een open berging aanwezig.

1e verdieping:
Via de overloop voorzien van inbouwkasten bereikt men slaapkamer I ( 3,64 x 3,64) met inbouwkasten, slaapkamer II (3,37 x 2,88) met vaste trap naar de 2e verdieping, slaapkamer/studeerkamer III (3,95 x 2,82) en de badkamer (3,64 x 2,00) welke is voorzien van een douche, ligbad, wandcloset, wandbidet en vaste wastafel in badmeubel. De gehele verdieping met uitzondering van de badkamer is voorzien van de laminaatvloer waaronder de authentieke plankenvloer is gelegen.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping alwaar de overloop met toegang tot de bergruimte alwaar de opstelplaats voor de cv-ketel (eigendom 2005) en slaapkamer IV (3,74 x 2,62) met dakvenster, opbergruimte in de knieschotten en een laminaatvloer waaronder de authentieke plankenvloer is gelegen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1941, Gemoderniseerd in 2009.
Perceeloppervlakte: 420 m2.
Inhoud: circa 442 m3.
Gebruiksoppervlakte: circa 118 m2.
De woning is geheel geïsoleerd, waaronder: houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken, spouw-, vloer- en dakisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.
De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.