Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Schovenlaan 140

Op een kindvriendelijke locatie, sfeervol afgewerkte, ruime instapklare twee-onder-een kap woning met 3 slaapkamers en fraai aangelegde tuin met achterom.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree met overkapping, ruime betegelde hal met vaste kastenwand, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast en verdeler vloerverwarming. U-vormige doorzonwoonkamer (circa 35 m2) voorzien van lamel-parketvloer, open kersenhouten trap in de woonkamer, vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de fraai aangelegde tuin (2021) welke ook achterom te bereiken is.
Open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, spoelbak, Bora-kookplaat, combi-oven en vaatwasser en composiet aanrechtblad, eetkamer (2,82 x 2,84), bijkeuken (1,78 x 2,78) alwaar aansluiting witgoed, gootsteen, berging (3,37 x 2,78) voorzien van tegelvloer, vliering en toegang naar de achtertuin.

1e verdieping:
Moderne glazen deur bij trapopgang, overloop, slaapkamer I (4,83 x 3,17) voorzien van laminaatvloer en werkruimte/ bergruimte onder de trap, zeer moderne badkamer (circa 6 m2, bouwjaar 2014) voorzien van mooie tegelvloer, twee wastafels, wandcloset, inloopdouche, vaste kast en designradiator, bergkast alwaar CV- combiketel (eigendom, bouwjaar 2012), slaapkamer II (circa 13m2) voorzien van vloerbedekking en mooie vaste kastenwand.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop voorzien van frans balkon, slaapkamer III (4,19 x 3,73) voorzien van laminaatvloer en berging in de knieschotten, alwaar mechanische ventilatie-unit.

Algemeen:
Bouwjaar: 1996.
Perceeloppervlakte: 238 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 146 m2, inhoud: circa 518 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbel glas en diverse horren.
Energielabel: B.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.