Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Schoolstraat 13

Vraagprijs € 359.000,- k.k.

Goed onderhouden, grotendeels gemoderniseerde, instapklare en sfeervolle halfvrijstaande woning met mooie uitbouw, 2 slaapkamers en vaste trap naar de 2de verdieping alwaar mogelijkheid tot 3e slaapkamer. De tuin met achterom is gelegen op het noordwesten in zeer rustige woonwijk in Borgharen.

Typering:
Het woonhuis is gelegen in het kerkdorp Borgharen, aan de rand van de natuur en op 10 minuten (fiets)afstand van het centrum van Maastricht. Tevens is het woonhuis gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke uitvalswegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en het centrum van Maastricht. Binnenkort wordt gestart met de bouw van de nieuwe veilige fietsbrug tussen Borgharen en Maastricht. De fietsverbinding naar het centrum is daarmee geregeld.

Begane grond:
Entree/hal (1,65 x 1,81) met terrazzovloer en meterkast; doorzonwoonkamer (circa 30 m2) met veel lichtinval; trap naar de verdieping; gesloten keuken (circa 16 m2) met moderne aanrechtcombinatie (bouwjaar 2022) voorzien van 4-pits gasfornuis (mogelijkheid voor inductie), plafond afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast, diepvries en combi magnetron/oven; trapkast; tevens bevinden zich hier ook de aansluitingen voor het witgoed en de c.v.-installatie Remeha (eigendom, bouwjaar 2022); zeer mooie en sfeervolle tuinkamer (circa 17 m2, 2022); toiletruimte met wandcloset (ingebouwd bidet) en fonteintje (2022); tuin circa 8 meter diep en 6,5 meter breed, achterom rechts van de woning.
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.
De keuken en de tuinkamer zijn voorzien van een tegelvloer en in deze ruimtes is er vloerverwarming aanwezig.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (2,97 x 2,95) voorzien van laminaat, slaapkamer II (2,57 x 3,25) voorzien van vloerbedekking. Ruime badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafel in meubel.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare zolderruimte voorzien van laminaat, alwaar mogelijk 3e slaapkamer (circa 20 m2). Momenteel in gebruik als werk-/studeer-/logeerkamer. Tevens is hier de omvormer van de zonnepanelen gesitueerd.

Algemeen:
Bouwjaar: 1928
Perceeloppervlakte: 175 m2 Gebruiksoppervlakte wonen: circa 141 m2, inhoud circa 557 m3.
Energielabel: C
De woning is voorzien van dakisolatie en de wanden zijn van binnen uit geïsoleerd.
Grotendeels kunststof kozijnen en deels aluminium kozijnen met deels dubbel en HR++ beglazing.
Zonnepaneleninstallatie met 8 panelen (eigendom, bouwjaar 2014).
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.