Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Scharnerweg 4 D

Mooi ruim penthouse appartement in de zeer gewilde wijk Scharn gelegen, met privé lift, 3 slaapkamers, riant dakterras van circa 46 m2 op het zuiden gelegen en 2 privé parkeerplaatsen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Berging (circa 6 m2), privé parkeerplaats in parkeerkelder en liftinstallatie met directe privé toegang tot woning. Begane grond: Entree met bellentableau en video-intercom installatie en liftinstallatie met directe privé toegang tot woning.

3e verdieping:
Via privé lift is er toegang tot het appartement, ruime entree met separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje, living (circa 60 m2) verdeeld in woonkamer (8,66 x 5,06) met openslaande deuren naar dakterras en eetkamer/study (4,82 x 2,37) met screens en toegang tot dakterras met vrij uitzicht en optimale privacy. Keuken met aanrechtcombinatie voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron en diverse boven- en benedenkasten. Slaapkamer I (4,64, x 3,99) alwaar rolluiken en airconditioning, slaapkamer II (3,01 x 2,55) met screens en toegang tot dakterras, slaapkamer III (3,01 x 2,55) met screens toegang tot dakterras, volledige betegelde badkamer (2,69 x 2,52) voorzien van ligbad, douche, wastafel en wandcloset, berging (2,78 x 2,52) met novilon vloer, aansluiting wasmachine en wasdroger, WTW-installatie en opstelling CV-ketel (Vaillant HR, bouwjaar 2013, huur circa 31,14 p.m.) Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer en berging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 144 m2, inhoud circa 486 m3.
Energielabel: B.
De VvE bijdrage is circa €282,36 per maand voor het appartement, 2 parkeerplaatsen en een seperate berging.
Het appartement is volledig geïsoleerd. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.