Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Saksenstraat 16

Mooi instapklaar en uitgebouwd ruim woonhuis, 3 slaapkamers en met vaste trap naar de 2e verdieping (circa 24 m2), alwaar mogelijkheid tot 4e slaapkamer. Achterom en tuin op het westen. Gelegen in een rustige kindvriendelijke omgeving met veel groen in de directe nabijheid.

Typering:
Deze mooie en ruime woning ligt op een rustige, kindvriendelijke locatie nabij de internationale school en veel openbaar groen in het bouwplan “Scharn-Noord” en is gebouwd in 2007. De gewilde wijk Scharn-Noord is zeer goed bereikbaar. De ligging van de woning is zonder meer goed te noemen en deze woonwijk is gesitueerd ten oosten van Maastricht met vele ( winkel- en school)voorzieningen in de directe nabijheid. Het centrum van Maastricht, alsmede de autosnelwegen A2 en A79 richting Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken liggen op steenworp afstand. De ruime woning is modern afgewerkt, geheel geïsoleerd en instap klaar.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast, garderobe, wandcloset en fonteintje. Royale living (totaal circa 50 m2) bestaande uit uitgebouwde woonkamer met toegang tot tuin middels openslaande deuren en L-vormige keuken aan de straatzijde voorzien van moderne keukenopstelling met combi magnetron/oven, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak, trapkast. Onderhoud vriendelijke tuin op het westen, achterom en berging (3,10 x 1,80).

De gehele begane grondvloer is voorzien van een mooie keramische tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.02 x 2.19), slaapkamer II ( 4,29 x 2,63), slaapkamer III (5.09 x 2.93), moderne luxe badkamer (3,07 x 1,88) voorzien van inloopdouche, ligbad, vaste wastafel en wandcloset. De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Te bereiken via vaste trap, grote zolderruimte (circa 24 m2, mogelijk 4e slaapkamer) en alwaar opstelling wasmachine en droger, c.v.- gas combi (eigendom, bouwjaar 2015), berging in knieschot.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2007
Perceeloppervlakte: 113 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 106 m2, inhoud: circa 473 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing, begane grond vloerisolatie.
Energielabel: A.
Aanvaarding in onderling overleg.
In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.