Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Renier Nafzgerstraat 8 B

Mooi modern appartement met stadsverwarming (gasloos) op de eerste verdieping gelegen (met lift) met 2 slaapkamers, wintertuin, berging en privé parkeerplaats in parkeergarage.

Typering:
Deze woning is gelegen in de Maastrichtse wijk Heugemerveld, aan de rand van Céramique. Gunstig gelegen nabij het AZM en het centraal station alsmede aan de uitvalswegen naar de autosnelweg A2 (Eindhoven/Luik). Tevens op loopafstand gelegen van het stadcentrum van Maastricht. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en basisschool zijn op loopafstand gelegen.

Souterrain:
Parkeerplaats (nummer 97) in de parkeergarage, berging (2,68 x 2,20) en gemeenschappelijke fietsenberging.

1e verdieping:
Entree alwaar meterkast (water en elektra) toilet met fonteintje, berging (circa 2 m2) met WTW-installatie, aansluiting wasmachine en wasdroger, riante woonkamer (5,43 x 7,13) open keuken met moderne aanrechtcombinatie, natuurstenen aanrechtblad, spoelbak, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, combi oven/magnetron en wasemkap, vanuit de woonkamer is een open toegang naar de wintertuin (1,80 x 5,43), slaapkamer I (5,43 x 2,99), slaapkamer II (3,61 x 2,67), volledig betegelde badkamer (2,67 x 2,99) voorzien van wastafel en douche Op de gezamenlijk gang op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 bergkasten.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2008.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 100 m2 (inclusief wintertuin), inhoud: circa 339 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
VvE kosten:
Appartement en berging: € 120,38 per maand;
Parkeerplaats: € 18,14 per maand; Totaal: € 138,51 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.