Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Rene van Chalonlaan 2

Vraagprijs € 600.000,- k.k.

Dit is een unieke kans om te gaan wonen in een van de prachtige, duurzame stadswoningen aan De Groene Loper. Hier woont u in een van de populairste stadsdelen van Maastricht. De woning is gelegen aan een autoluwe straat en daardoor ideaal voor gezinnen. De achtertuin met houten berging en achterom is gesitueerd op het westen. De woning heeft een extra brede beukmaat, 3 slaapkamers en de 2e verdieping is voorzien van een dakraam en vloerverwarming waardoor u de mogelijkheid heeft om een 4de slaapkamer te realiseren.

Typering:
Aan de buitenzijde ziet u een fraaie, moderne architectuur met enkele opvallende details. De hoogwaardige, duurzame materialen en de fraaie afwerking maken deze gasloze woning tot een aangename plek om te wonen. U kunt lopend naar de supermarkt, een van de restaurants en het trein-/busstation is maar enkele minuten fietsen. De Groene Loper nodigt uit voor een wandeling of hardlooptraining en er zijn speelvoorzieningen voor de kinderen, waar de bewoners elkaar ontmoeten.

Begane grond:
Mooie entree; vanuit de hal zijn de moderne toiletruimte met fonteintje en de leefruimte te bereiken. De open keuken (3,00 x 3,15) staat in verbinding met de woonkamer (3,85 x 8,60). Door de grote ramen valt veel licht naar binnen. In de keuken komt een moderne Bruynzeel keuken in opstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin, gesitueerd op het westen. Direct achter de woning is de tuin gelegen met houten berging en een poort naar het achtergelegen parkeerterrein alwaar één privé parkeerplaats gelegen is.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een overloop, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer I (circa 9 m2) is gesitueerd aan de achterzijde, ook geschikt als werkkamer of studeerkamer. Slaapkamer II (3,48 x 3,15) gesitueerd aan de achterzijde, geschikt als ruime tweepersoonskamer. Slaapkamer III (3,48 x 4,05) gesitueerd aan de voorzijde, geschikt als master bedroom. De moderne badkamer (3,27 x 1,83) is voorzien van een inloopdouche, wastafel, wandcloset en elektrische handdoekradiator. De vloertegel is lichtgrijs en de wanden zijn voorzien van een mat witte tegel (deze kunt u nog naar eigen wens aanpassen).

2e verdieping:
De indeling op de tweede verdieping bestaat uit een zolderruimte, die eventueel in te richten is als 4de slaapkamer en een inpandige berging/wasruimte, voorzien van de technische installaties (luchtwarmtepomp, omvormer zonnepanelen, WTW-installatie en verdeler vloerverwarming). Op deze verdieping is er vloerverwarming aanwezig en een velux dakraam. De woning is momenteel in aanbouw en zal naar verwachting medio 2024 worden opgeleverd. De woning wordt opgeleverd met een volledig ingerichte keuken, sanitair en tegels voor de badkamer en het separaat toilet. U dient zelf een vloerafwerking en wand afwerking te verzorgen. Daarnaast dient u de aanleg van de tuin zelf te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: 2023/2024
Perceeloppervlakte: 125 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 135 m2, inhoud circa 533 m3.
Energielabel: Naar verwachting A++, het energielabel wordt bij oplevering door aannemer aan koper overhandigd.
Optimaal geïsoleerd, duurzame stadswoning met veel wooncomfort en lichtinval. Hard houten kozijnen met triple beglazing.
Diverse duurzame voorzieningen waaronder zonnepanelen, WTW-installatie, warmtepomp voor warm water en verwarming (vloerverwarming).
Overdrachtsbelasting is over een kleiner bedrag verschuldigd, niet over de totale koopprijs. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij u hierover verder informeren. 

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.