Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Remalunet 5 C

Vraagprijs € 369.800,- k.k.

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 2e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, balkon gelegen op het zuiden en privéberging.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (2,86 x 2,93).

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau.

2e verdieping:
Ruime entree/hal (circa 12 m2), slaapkamer I (4,44 x 2,98), betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, moderne badkamer (2,11 x 2,82) voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel, slaapkamer II (5,17 x 3,02), interne berging (3,62 x 1,46) alwaar opstelplaats mechanische ventilatie en aansluiting witgoed. Ruime woonkamer (circa 46 m2) met veel lichtinval, balkon (circa 7 m2), semi-open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van veel kastruimte, spoelbak, elektrische kookplaat en wasemkap. De hal en beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, de woonkamer en keuken zijn voorzien van een lichte laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1997
Woonoppervlakte: circa 103 m2 (exclusief 7 m2 balkon), inhoud: circa 329 m3
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: B
VvE bijdrage appartement en berging: circa € 130,36 per maand.
Projectnotaris: Van Hecke Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.