Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Remalunet 35 D

Vraagprijs € 409.800,- k.k.

OPEN HUIS:
Zaterdag 28 januari van 11:00 tot 12:00 uur.
Komt u een kijkje nemen? Laat het ons weten dan ontvangt u van ons de aanvullende informatie.

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 3e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, wintertuin en privé-berging.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau. Op de begane grond is tevens de privé-berging (circa 10 m2) gelegen.

3e verdieping:
Ruime entree/hal (circa 12 m2). Lichte en ruime woonkamer (circa 38 m2) met middels schuifpui te bereiken wintertuin (circa 9 m2). Open keuken (3,61 x 1,81) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en wasemkap en een achter de keuken gelegen interne berging (3,61 x 1,18). Vanuit de hal te bereiken 2de berging alwaar aansluitingen witgoed. Badkamer betegeld (circa 6 m2) voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel. Betegelde separate toiletruimte met fonteintje. Slaapkamer I (4,25 x 2,46¬), slaapkamer II (5,46 x 3,19). Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van het sanitair en de inpandige bergingen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1997
Gebruiksoppervalkte wonen: circa 115 m2 (inclusief wintertuin), inhoud: circa 344 m3
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: B
VvE bijdrage appartement + berging: € 135,19 per maand.
Projectnotaris: Van Hecke Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.