Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Remalunet 33 D

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 3e verdieping gelegen ruim appartement met 2 slaapkamers, balkon gelegen op het zuiden en privéberging.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 4e verdieping in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau. Op de begane grond is tevens de privéberging (4,37 x 2,16).

3e verdieping:
Ruime entree/gang (circa 15 m2), semi-open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak en wasemkap, lichte en ruime woonkamer (6,78 x 5,05) met veel lichtinval en een mooi uitzicht over de binnenplaats, balkon (2,05 x 3,19), slaapkamer I (5,46 x 2,10¬), slaapkamer II (5,46 x 2,97), betegelde badkamer (2,00 x 2,84) voorzien van ligbad, inloopdouche en vaste wastafel, toiletruimte met toilet en fonteintje, bijkeuken (1,35 x 2,84) alwaar opstelplaats mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine/wasdroger.

Algemeen:
Bouwjaar: 1997.
Woonoppervlakte: circa 107 m2 (exclusief 6,5 m2 balkon), inhoud: circa 324 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing.
VvE bijdrage appartement + berging: circa € 148,47 per maand.
Projectnotaris: Van Hecke Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.