Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Remalunet 29 A

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de begane grond gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, buitenruimte gelegen op het zuiden en berging.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de begane grond in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (3,74 x 1,68).

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon. Vanuit de centrale hal toegang tot het appartement met ruime entree/hal (circa 9 m2) alwaar toilet met fonteintje, badkamer (2,79 x 2,09) voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel, slaapkamer I (4,42 x 2,98¬). Vanuit de hal te bereiken ruime woonkamer (circa 39 m2) met veel lichtinval, buitenruimte (circa 7 m2), gesloten keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en spoelbak, berging (2,00 x 1,75) alwaar opstelplaats mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine/wasdroger, slaapkamer II (4,00 x 2,36).

De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1997.
Woonoppervlakte: circa 94 m2, inhoud: circa 292 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: C.
VvE bijdrage: Appartement en berging: circa € 119,50 per maand.
Projectnotaris: Van Hecke Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.