Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Remalunet 19 e

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 4e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, balkon gelegen op het zuiden en dakterras op het noorden, berging en een privéparkeerplaats (nummer 20).

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 4e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (3,73 x 1,62) en de privéparkeerplaats (plaatselijk bekend nummer: 20) in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met intercominstallatie.

4e verdieping:
Ruime entree/gang (circa 9 m2) , lichte en ruime woonkamer (circa 39 m2) met veel lichtinval, balkon (circa 6 m2), dakterras (6,99 x 2,15), gesloten keuken met eenvoudig keukenblok, berging (1,98 x 1,75) alwaar opstelplaats mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine/wasdroger, slaapkamer I (4,04 x 2,33), slaapkamer II (4,44 x 2,99), moderne badkamer (2,79 x 2,09) voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel, moderne toiletruimte met wandcloset met fonteintje. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de berging, badkamer en toiletruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: 1997
Woonoppervlakte: circa 94 m2, inhoud: circa 290 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing.
De badkamer en toiletruimte zijn in 2021 gemoderniseerd.
VvE bijdrage:
Appartement en berging: circa € 119,50 per maand, Parkeerplaats: circa € 13,28 per maand, Totaal: circa € 132,78 per maand.
Projectnotaris: Van Hecke Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.