Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Professor Moserstraat 23

Dit halfvrijstaande karakteristieke (gemeentelijk) monumentaal woonhuis is gelegen in de wijk "Wijckerpoort" achter het centraal station en op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Maastricht. De gezinswoning ligt in een rustige straat en is momenteel voorzien van 4 slaapkamers.

Typering:
Gelegen in de wijk ‘’Wijckerpoort’’ ligt dit halfvrijstaande karakteristieke woonhuis. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder het NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Provisiekelderkast (2,37 x 1,03).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van vloerbedekking, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje. Woonkamer (4,37 x 4,69) voorzien van openslaande tuindeur naar het terras en tuin op zuiden. Ruime leefkeuken (3,82 x 2,48) met eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak en aansluiting witgoed en opstelplaats CV ketel eigendom, slaapkamer I (3,72 x 1,77), omsloten tuin met stenen tuinhuis/berging (2,31 x 2,91) met achterom middels een mandelig pad.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer II (3,69 x 2,48), slaapkamer III (circa 5,5 m2), slaapkamer III (circa 7 m2) met extra kast en opslag berging, volledig betegelde badkamer (1,97 x 1,69) voorzien van ligbad, en vaste wastafel.

2e verdieping:
Via luik te bereiken bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1921.
Perceeloppervlakte: Het perceel dient nog te worden ingemeten, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
Gebruiksoppervlakte wonen: 84 m2, inhoud 352 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, houten kozijnen en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing, woning dient te worden gemoderniseerd. Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.