Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Prins Bisschopsingel 1 A03

Op een van de mooiste locaties in het Villapark van Maastricht (hoek Graaf van Waldeckstraat/Prins Bisschopsingel) ligt dit mooie afgewerkte appartement (woonoppervlakte circa 117 m2) met een ruime tuin (totaal circa 90 m2) inpandige ruime kelder/berging (circa 65 m2) en parkeerplaats (zwerfplek) op afgesloten gemeenschappelijk parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenberging.

Typering:
De woning is gelegen aan de groene rand van het historisch centrum van Maastricht. De gezellige binnenstad van Maastricht is op loopafstand gelegen, evenals winkels, restaurants, cafés en scholen. De bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen is daarnaast uitstekend.

Souterrain:
Ruime kelder/bergruimte (circa 65 m2)

Begane grond:
Representatieve mooie statige gemeenschappelijke entree met marmeren vloer en mooi trappenhuis. Ruime entree privégedeelte (circa 17 m2) met berging alwaar aansluiting wasmachine en droger, alsmede de opstelplaats van de c.v.-gas ketel (2012, eigendom), toiletruimte voorzien van wandcloset met fonteintje, ruime woonkamer (circa 40 m2) met mooie parketvloer en openslaande deuren naar tuin/terras, semi open keuken (circa 9 m2) voorzien van een moderne aanrechtcombinatie voorzien van inductie kookplaat, wasemkap, spoelbak, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasser, slaapkamer 1 (3,19 x 3,9) moderne badkamer (3,19 x 2,10) voorzien van inloopdouche, wandcloset en 2 vaste wastafels, slaapkamer 2 (4,94 x 2,77) met uitgang naar klein plaatsje (circa 3 m2), bergruimte/achterom met vaste kast. Het mooie grote terras van circa 40 m2 is gelegen op het zuiden en voorzien van zonweringen. De totale tuin (inclusief terras) is circa 90 m2 met een uitgang naar de gemeenschappelijke parkeerplaats.

Algemeen:
Bouwjaar: 1900, totaal gerenoveerd/verbouwd tot appartementen in 2012.
Voorzien van dubbele beglazing.
Woonoppervlakte: circa 117 m2, inhoud 666 m3.
Servicekosten: circa Euro 182,-- per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.