Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | President Rooseveltlaan 54

Onder bod € 535.000,- k.k.

Dit is een tweede kans om te gaan wonen in een van de prachtige, duurzame stadswoningen aan De Groene Loper. Hier woont u in een van de populairste stadsdelen van Maastricht en geniet u volop van het uitzicht naar de brede laan met mooie bomen. De achtertuin met berging en achterom is gesitueerd op het zonnige westen. De casco oplevering biedt u de mogelijkheid om al uw woondromen werkelijkheid te laten worden. Er zijn drie/vier ruime slaapkamers, waardoor dit een uitstekende plek is voor een gezin waarbij ruimte voor werk en studie wenselijk is.

Typering:
Aan de buitenzijde ziet u een fraaie, moderne architectuur met enkele opvallende details. Het ingegraveerde kunstwerk van Charles Eyck geeft de woning een mooie uitstraling. De hoogwaardige, duurzame materialen en de fraaie afwerking maken deze gasloze woning tot een aangename plek om te wonen. U kunt lopend naar de supermarkt, een van de restaurants en het trein-/busstation is maar enkele minuten fietsen. De Groene Loper nodigt uit voor een wandeling of hardlooptraining en er zijn speelvoorzieningen voor de kinderen, waar de bewoners elkaar ontmoeten.

Begane grond:
Volg het pad in de voortuin naar de mooie entree. Vanuit de hal zijn de keuken en de toiletruimte te bereiken. Na het leggen van een vloer naar uw smaak kunt u deze verdieping gaan inrichten met uw meubels.

De keuken (3.38 x 2.88) staat in verbinding met de woonkamer (5.92/5.58 x 4.52). Door de grote ramen aan de westkant valt veel licht naar binnen en in de keuken ziet u een moderne, hoekopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en een grote koel-/vriescombinatie. Droomt u van een woonkeuken, dan is het mogelijk om een extra grote eettafel te plaatsen en kunt u een van de kamers op de eerste verdieping inrichten als tv-/zitkamer.

In de woonkamer is een deur naar de achtertuin, gesitueerd op het westen. Direct achter de woning is een terras gemaakt en naast de houten berging (2.87 x 1.86) is een poort naar het achtergelegen parkeerterrein alwaar één privé parkeerplaats gelegen is. De erfafscheiding onderling dient u zelf nog te plaatsten.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een overloop, slaapkamer(s) en een badkamer. Slaapkamer I (4.53 x 3.40) is gesitueerd aan de voorzijde en een mooie ruimte om als master bedroom, werkkamer of tv-/zitkamer in te richten. Slaapkamer II (4.52 x 3.41/2.94), gesitueerd aan de achterzijde, is eveneens geschikt als master bedroom of ruime tweepersoonskamer.

De badkamer (2.87 x 1.87) verkeert in een casco staat, waardoor u hier uw persoonlijke smaak tot uiting kunt brengen. De aansluitingen zijn bedoeld voor een indeling met een grote inloopdouche, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
De indeling op de tweede verdieping is nagenoeg identiek. Er zijn twee ruime slaapkamers en een inpandige berging/wasruimte, voorzien van de technische installaties. Slaapkamer III (4.53 x 3.39) is gesitueerd aan de voorzijde en aan de achterzijde is slaapkamer IV (4.51 x 3.43), waarmee alle slaapkamers in dit prachtige huis gekenmerkt worden door een zeer royale maatvoering.

Algemeen:
Bouwjaar: 2021/2022
Perceeloppervlakte: 107 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 128m², inhoud: circa 443m³
Energielabel: A+++
Optimaal geïsoleerd, duurzame stadswoning met veel wooncomfort en lichtinval.
Kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
Diverse duurzame voorzieningen waaronder zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp met vloerverwarming en een WTW-installatie.
Er is reeds een kabel aangelegd voor een oplaadpunt op de parkeerplek.
De woning levert een bijdrage aan de Cradle 2 Cradle filosofie, onder andere door de zon te gebruiken als energiebron, door regenwater lokaal te infiltreren en door bij te dragen aan het verhogen van de biodiversiteit in Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.