Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Praaglaan 132

Halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4 slaapkamers), gesitueerd in de geliefde Maastrichtse wijk Randwyck. De betreffende woning is voorzien van een garage, met oprit en een tuin op het zuiden gesitueerd.

Typering:
De woning is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Kantoren, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op 3 à 5 minuten loop- en fietsafstand. Door de ondertunneling zeer goede en snelle verbindingen met de A2 en de A79. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast /garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje. De lichte woonkamer (ca 30 m2) voorzien van een mooie parket vloer. Witte keuken ( 2.32 x 2.44) met keramische kookplaat, koelkast, wasemkap, en diverse opbergkasjes. Vanuit de woonkamer en vanuit de keuken komt u in de tuin die op het zuiden gelegen is, de bijna gehele achterkant is voorzien van een zonnescherm (2 jaar oud). Via de tuin komt u in de ruime garage (6.77 x 2.95). Deze garage heeft een kantelpoort aan de voorkant.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.72 x 2.26), slaapkamer II (4.43 x 2.92), slaapkamer III ( 3.98 x 2.17). Ruime geheel betegelde badkamer (3.00 x 2.43) voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Gehele verdieping is voorzien van een novilon m.u.v. de badkamer.

2e verdieping (zolder):
Middels vaste trap bereikbaar de zolderkamer alwaar de mogelijkheid is om een extra slaapkamer te creëren (5.02 x 3.31) wastafel en opstelplaats van de CV-Ketel (eigendom bouwjaar 2007).

Algemeen:
Bouwjaar: 1993.
Perceeloppervlakte: 220 m².
Gebruiksoppervlakte wonen 112 m², inhoud 466 m³.
De woning is voorzien van dubbel glas, hardhouten kozijnen, dakisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.