Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Poort van Vroendaal Kavel 82 A01

De Poort van Vroendaal is onmiskenbaar de plek die alles in zich heeft. Het comfort van het stadse leven op een unieke plek met een weidse blik gericht naar het Savelsbosch. Uitgangspunt voor de appartementen is genieten van de seizoenen die aan het raam voorbij trekken, zowel in het landschap als van het leven. 

De appartementengebouwen liggen aan de zuidkant van de wijk Vroendaal, in de nabijheid van de Rijksweg tussen Gronsveld en de wijk Heer. De toegang tot de A2 en het AZM bevindt zich in de nabije omgeving. 

De wijk Vroendaal bestaat uit een diversiteit aan bewoners van jong tot oud met een hoge kwaliteit van leven. De appartementen voor de Poort van Vroendaal zijn ontworpen om een lang leven te genieten van zelfstandig wonen. De indeling is afgestemd op comfort en optimaal uitzicht. 

Genieten van het stadse leven is niet ver weg, het centrum van Maastricht is bereikbaar binnen fietsafstand. Omgekeerd bent u snel weer terug in de rust en ruimte van het Heuvelland. Vanuit uw voordeur bent u meteen in verbinding met een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. 

De gebouwen zijn gesitueerd met de balkons gericht op het zuiden om optimaal gebruik te kunnen maken van de warmte en lichtinval van de zon. De entree tot de twee appartementensgebouwen en de toegang tot de parkeergarage liggen aan de straat Savelsbosch. De tuinen zijn gezamenlijk toegankelijk. 

Modern en duurzaam: De oriëntatie op zuid, veel glas en vaste bouwkundige overstekken zorgen voor een aangenaam klimaat in de woning. In de zomer is er veel schaduw, in de winter kan de lage zon tot diep in de appartementen doordringen