Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Pomerollaan 77

 Op een van de mooiste locaties van Campagne staat deze splitlevel twee onder-een-kapwoning met een garage, diepe tuin en een vrije ligging aan de achterzijde. In het stahoge souterrain zijn drie ruimtes, waaronder een ruime hobbyruimte met een groot raam in de zijgevel. Vanuit de eetkeuken kijkt u naar de rustige straat en de sfeervolle woonkamer staat in verbinding met het terras en de tuin. Het aantal slaapkamers is eenvoudig uit te breiden naar vier en de badkamer is zeer compleet uitgevoerd met een ligbad, aparte douche, toilet en twee wastafels. Dit is een fantastisch huis voor een gezin en om vanuit huis te werken.

Typering:
De woning staat aan de rustige Pomerollaan in het mooie Campagne. Scholen, openbaar vervoer en natuurgebied Jekerdal zijn op loopafstand en na 10 minuten fietsen staat u in het historische centrum. In dit deel van de straat hebben de tuinen een vrije ligging doordat de achtergelegen woningen aan de Vroenhovenweg op verre afstand staan. Via de N278 heeft u een goede aansluiting op de N2/ Koning Willem Alexander tunnel richting de A2 (Luik-Eindhoven) en A79 (Valkenburg-Heerlen).

Souterrain:
Onder het voorste deel van de woning is een stahoog, multifunctioneel souterrain die u via de trap in de hal kunt bereiken. Vanaf het portaal (2,97 x 3,08) zijn een wasruimte/berging (2,45 x 2,95) en een hobbyruimte (3,10 x 3,75) te bereiken. In het hele souterrain ligt een mooie tegelvloer en de hobbyruimte heeft een groot raam in de zijgevel, waardoor deze ruimte ook als thuiskantoor gebruikt kan worden.

Begane grond:
Aan de voorzijde is de overdekte entree die toegang geeft tot de hal, die uit twee niveaus bestaat. Uw oog valt op de fraaie trappartij die de begane grond met het souterrain, de eerste en tweede verdieping verbindt. Aan de rechterzijde is de toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De meterkast met de elektra- en gasaansluiting is van buitenaf bereikbaar. Vanuit de lichte eetkeuken (4,3 x 3,0, bouwjaar 2000) heeft u mooi uitzicht naar de rustige straat en de voortuin. De hoekopstelling heeft een dubbele spoelbak, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, oven en een koelkast.

Aan de achterzijde is de sfeervolle woonkamer (circa 40 m2) op terrasniveau. De woonkamer heeft veel sfeer dankzij de gas openhaard (2019), grote ramen en de massieve parketvloer. Een brede schuifpui in de woonkamer geeft toegang tot het sfeervolle terras (circa 25 m2) met zonwering en prachtig uitzicht naar de diepe tuin, gesitueerd op het zuiden.

De uitstekend onderhouden tuin heeft een parkachtige uitstraling en biedt optimale privacy. U ziet geen bebouwing aan de achterzijde want de woningen aan de Vroenhovenweg staan op circa 75 meter afstand. Aan de linkerzijde staan een kweekkas en een stenen garage (7,6 x 3,3), waarvan het dak in 2019 is vernieuwd.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de fraaie overloop, badkamer en twee (voorheen drie) slaapkamers. De in 2000 vernieuwde badkamer (3,00 x 2,90) is ingedeeld met een toilet, ligbad, douche, twee wastafels en elektrische vloerverwarming. Aan de achterzijde is slaapkamer I (4,0 x 4,1), ingericht als kleedkamer, en slaapkamer II (8.94 x 4,03/3,06) heeft twee deuren naar de overloop. Hierdoor is het mogelijk om een extra slaapkamer te realiseren. Beide slaapkamers zijn voorzien van een massieve parketvloer, openslaande deuren naar het 7,15 meter brede balkon en op maat gemaakte kasten.

2e verdieping:
De sierlijke trap eindigt op de overloop (circa 16 m2) met dakkapel, die als werk- en studeerruimte zeer geschikt is. Aansluitend is een zolderkamer (circa 14 m2) met de opstelling van de HR-ketel (2021, eigendom). Op de hele verdieping ligt een massieve parketvloer en dankzij het raam op de zolderkamer is het mogelijk om een extra slaapkamer te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: 1975.
Perceeloppervlakte: 591 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 190m² (inclusief 30m2 souterrain), inhoud: circa 604 m³.
Energielabel: B.
De woning is voorzien van dakisolatie (1975) spouwisolatie (1975) en grotendeels dubbele beglazing (begane grond en verdiepingen) De hobbyruimte in het souterrain is ook te gebruiken als werk-/studeerruimte Diepe tuin met een uitstekende zonligging en optimale privacy.
Aanvaarding: 15 oktober 2022.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.