Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Pletzersstraat 11 E

Deze fraaie vrijstaande Villa, met uitzicht over het Maastrichtse landschap, is gelegen in de gewilde wijk “Wolder” te Maastricht en is voorzien van 4 slaapkamers, een zeer ruime inpandige garage met diepe oprit en carport, een weelderige tuin noord-west gelegen. De woning is licht en zonnig. De woning is gelegen nabij het natuurgebied ‘’Jekerdal” , een prachtig wandel- en fietsgebied. Tevens ligt het centrum van Maastricht op loopafstand.

Typering:
Deze vrijstaande woning is gelegen in de wijk “Wolder“ onderdeel van “Buitenwijk Zuidwest” in Maastricht. “Buitenwijk Zuidwest” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Inpandige garage voorzien van houten poort, voorzien van tegelvloer, meterkast, opstelplaats CV-ketel (huur) toilet met fonteintje. Bijkeuken met wastafel en aansluiting witgoed en toiletruimte en inbouwkasten en toegang tot de tuin. Begane grond: Ruime entree/hal voorzien van natuurstenen vloer (blauwe graniet) en authentieke deuren, geheel betegelde toilet met fonteintje en wandcloset, garderobe. Semi open keuken (circa 11 m2) voorzien van natuurstenen vloer (blauwe graniet) met moderne keukenopstelling met kookeiland, alle apparatuur van Siemens waaronder de vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, combi-oven. Ruime, lichte split-level woonkamer (circa 37 m2) voorzien van parketvloer en open haard en eetkamer op keukenniveau gelegen. Vanuit de keuken de open trap naar de 1e verdieping. De keuken geeft tevens toegang tot de tuin middels schuifpui. De tuin is grotendeels rondom het huis gelegen en voorzien van een achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 17 m2) met infra-rood sauna (voorheen 2 slaapkamers), slaapkamer II (circa 16 m2) voorzien van vaste kasten en schuifpui naar het balkon aan achterzijde. En toegang tot de geheel betegelde badkamer (circa 7 m2) voorzien van inloopdouche, ligbad, grote wastafel en designradiator. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken verdieping alwaar overloop/kantoorruimte (circa 6 m2), slaapkamer III (circa 7 m2), slaapkamer IV (circa 7 m2) voorzien van wastafel. Verdieping voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1979. 
Perceeloppervlakte: 755 m2. 
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 137 m2, inhoud: circa 730 m3.
Het betreft een goed afgewerkt en op uniek locatie gelegen woonhuis. De woning is voorzien van dakisolatie, spouwisolatie, vloerisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: voorlopig C label.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.