Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Plein 1992 48 B

In de geliefde woonwijk Céramique gelegen ruim appartement op de eerste verdieping van het complex, twee slaapkamers, ruime badkamer en een riant balkon met uitzicht op Plein 1992.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping in ‘La Residence’ in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Gezamenlijke fietsenstalling en containerruimte voor huishoudelijk afval en papier. Begane grond: Representatieve centrale hal voorzien van video-/intercomsysteem, hardstenen tegelvloer, lift en trappenhuis.

1e verdieping:
Hal/entree met toegang tot woonkamer (9,44 x 4,42) voorzien van lichte parketvloer met toegang tot het balkon (4,78 x 2,52), open keuken (3,01 x 2,41) voorzien van spoelbak, inductie-kookplaat, afzuigkap en koelkast. Slaapkamer I (6,38 x 2,98) voorzien van vloerbedekking en vaste kastenwand, slaapkamer II (4,72 x 2,10) voorzien van vloerbedekking en vaste kastenwand, vanuit beide slaapkamers heeft men tevens toegang tot het balkon, volledig betegelde badkamer (circa 9 m2) voorzien van dubbele wastafel met spiegelkast, ligbad, douche en kastenwand, separate toiletruimte volledig betegeld voorzien van wandcloset en fonteintje, berging (3,01 x 1,94) alwaar aansluitingen witgoed. Separate berging (2,92 x 1,84) op de gang voorzien van meterkast.

Algemeen:
Bouwjaar: 2000.
Gebruiksoppervlakte wonen: 110 m2, inhoud: 334 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing. VvE bijdrage: € 148,84.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.