Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Paus Johannes XXIII straat 12

Ruime instapklare moderne woning met uitbouw, 5 slaapkamers, vrijstaande berging in de fraai aangelegde achtertuin, privé parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein.

Typering:
Deze woning is prachtig gelegen in de Maastrichtse wijk Heugemerveld, aan de rand van Céramique. Gunstig gelegen nabij het AZM en het centraal station alsmede aan de uitvalswegen naar de autosnelweg A2 ( Eindhoven/Luik). Tevens op loopafstand gelegen van het stadcentrum van Maastricht. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en basisschool zijn op loopafstand gelegen.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast (stadsverwarming), modern toilet met wandcloset en fonteintje. Leefruimte (totaal 55 m2) bestaande uit woonkamer met ruime uitbouw (2018) met schuifpui over de gehele breedte alwaar toegang tot tuin, open keuken aan de voorzijde met kookeiland en verder voorzien van inductiekookplaat (2022), afzuiging, spoelbak, koelkast, oven en vaatwasser, bijkeuken (3,17 x 2,14) alwaar aansluiting witgoed, fraai aangelegde tuin, vrijstaande berging (2,72 x 2,48). De gehele begane grond is voorzien van keramische parket en de woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming. 1e verdieping: Overloop, vaste kast, moderne badkamer I (2,52 x 2,68) voorzien van whirlpool ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel, vaste kasten en wandcloset, slaapkamer I (4,40 x 3,05), slaapkamer II (5,31 x 3,06), slaapkamer III (3,58 x 2,54).

De gehele eerste verdieping is, met uitzondering van de badkamer, voorzien van laminaatvloer.

2e verdieping:
Middels vast trap te bereiken 2e verdieping, badkamer II (circa 6 m2) voorzien van douche, wastafelmeubel, wandcloset, designradiator en berging in knieschotten, slaapkamer IV (6,94 x 2,87), slaapkamer V (3,88 x 2,74).

De gehele verdieping is met uitzondering van de badkamer voorzien van linoleum vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2008.
Perceeloppervlakte: 142 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 167 m2, inhoud circa 564 m3.
Energielabel: A+
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, stadsverwarming en volledig voorzien van dubbele beglazing, mechanische ventilatie en grotendeels voorzien van rolluiken.
Privé parkeerplaats op parkeerterrein (Vve Parkeren circa €120,-, per jaar).
Parkeervergunning voorzijde: €45,-, per jaar. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.