Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Paus Johannes XXIII straat 1

Ruime instapklare moderne half vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, mooi overdekt terras, vrijstaande berging, oprit en privé parkeerplaats op nabij gelegen parkeerterrein en mooie ruime tuin op het zuiden.

Typering:
Deze woning is prachtig gelegen in de Maastrichtse wijk Heugemerveld, aan de rand van Céramique. Gunstig gelegen nabij het AZM en het centraal station alsmede aan de uitvalswegen naar de autosnelweg A2 ( Eindhoven/Luik). Tevens op loopafstand gelegen van het stadcentrum van Maastricht. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en basisschool zijn op loopafstand gelegen.

Begane grond:
Oprit, entree/hal, meterkast (stadsverwarming), betegeld modern wandcloset met fonteintje. Leefruimte (totaal 48 m2) bestaande uit woonkamer met dubbele tuindeuren toegang tot tuin op het zuiden met overkapping (circa 20 m2), in de woonkamer staat een zeer mooie Iroko hardhouten open trap naar de 1e verdieping. Moderne keuken (Siematic) aan de voorzijde met moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, oven, inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser, ruime tuin op het zuiden, vrijstaande berging (4,61 x 1,79).
De gehele begane grond is voorzien van laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met wasruimte alwaar aansluiting witgoed, slaapkamer I (5.65x2.91), slaapkamer II (2.88x2.95), slaapkamer III (circa 11m2), geheel betegelde moderne badkamer (2.50 x 3.27) met wandcloset, vaste wastafel, ligbad en ruime inloop douche. Door de hoge plafonds op de 1e etage is het mogelijk om een vide of 2e verdieping te maken. De eerste verdieping is, met uitzondering van de badkamer, voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2008
Perceeloppervlakte: 235 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 121 m2, inhoud: 534m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en volledig voorzien van dubbele beglazing en geheel voorzien van rolluiken. Aanvaarding: 1 augustus 2020
Privé parkeerplaats op parkeerterrein (Vve Parkeren €144 per jaar)
Parkeervergunning voorzijde: €48 per jaar
Eigen oprit

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.