Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Patersbaan 31 C

In het monumentale centrum van Maastricht, aan een verkeersluw plein gelegen ligt dit mooie penthouse met royale leefruimte, 2 slaapkamers, balkon, dakterras van circa 42 m2, privé parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeergarage.

Typering:
Het penthouse ligt in de binnenstad van Maastricht, zeer rustig gelegen op slechts 300 meter van het Vrijthof. Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de stad. Het pand ligt op steenworp afstand van bushaltes alsook diverse uitgaansgelegenheden in de nabijgelegen Tongersestraat: gezellige terrassen, cafés en restaurants. Daarnaast heeft het een goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Parkeergarage met privé parkeerplaats en privé berging (4,10 x 2,60).

Begane grond:
Centrale entree voorzien van lift, trappenhuis en bellentableau.

2e verdieping:
Ruime entree voorzien van garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje, berging I alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2002) en WTW unit/installatie, berging II (2,44 x 1,40) alwaar aansluiting wasmachine en wasdroger, slaapkamer I / kantoorruimte (4,16 x 3,62) voorzien van drie vaste kasten, badkamer alwaar dubbele vaste wastafel, toilet, inloopdouche en designradiator. Royale woonkamer (circa 45 m2) met open keuken voorzien van granieten blad, spoelbak, inductiekookplaat, wasemkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en oven (Miele-apparatuur). Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon (2,44 x 4,28) gesitueerd op het zuidwesten.
De gehele 2e verdieping is voorzien van een parketvloer, met uitzondering van de toiletruimte, badkamer en beide bergingen.

3e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, masterbedroom (6,30 x 4,30) voorzien van laminaatvloer, vaste kastenwand en toegang tot het riante royale dakterras (circa 42 m2) met houten vlonderplanken, zonnescherm en mooi uitzicht over de historische stad met de torens van de Sint Jan en de Sint Servaas.

Algemeen:
Bouwjaar: 2002
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 117 m2, inhoud: circa 402 m3.
De woning is volledig voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen met HH dubbele beglazing, zonnescreen en 2 zonneschermen.
De servicekosten voor het appartement, de parkeerplaats en de berging bedragen €301,- per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg, direct beschikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.