Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Pater Lemmensstraat 14

Verrassend ruim half vrijstaand herenhuis met veel lichtinval, fraaie authentieke jaren 30 details zoals o.a. glas-in-lood ramen , 5 slaapkamers, voor-, zij en achtertuin met uitstekende bezonning en ruime vrijstaande garage. Het geheel is gelegen op uitstekende woonstand in geliefde buurt Sint Pieter.

Typering:
Deze woning is gelegen in de gewilde wijk ‘’Sint Pieter’’ vlakbij alle voorzieningen en uitvalswegen, op loopafstand van het Maastrichtse stadscentrum en op enkele minuten lopen van het natuur- en wandelgebied Sint Pietersberg. In de fotopresentatie van de woning zijn een tweetal impressies opgenomen. Om zo de potentie van de woning weer te geven. Souterrain: Overloop/kelder I (circa 12 m2) kelder II (circa 9 m2) alwaar c.v.-gas en boiler (beiden eigendom)

Begane grond:
Mooie entree via ruime hal (circa 8 m2) voorzien van marmeren vloer en een Art Deco element, meterkast en toilet, L-vormige woonkamer (circa 40 m2) voorzien van parketvloer en schouw met gashaard, gesloten keuken (4,35 x 2,25) met eenvoudige aanrechtcombinatie, besloten tuin achterzijde (9 meter breed, 3,5 diep) op het Zuid/Westen gelegen, alsmede tuin aan de zijkant (Zuid) en voorzijde, garage (circa 30 m2, 5,5, diep) met mogelijkheid tot vliering/opbergruimte.

1e verdieping:
Overloop (circa 10 m2) slaapkamer I (2,84 x 2,26) met schouwpartij en toegang naar balkon op het westen (5,7 x 1,61) slaapkamer II (3,44 x 3,96) met vaste wastafel en schouwpartij, slaapkamer III (3,91 x 3,97) met schouwpartij, eenvoudige badkamer (2,64 x 1,75) alwaar toilet, vaste wastafel en ligbad.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer IV (3,28 x 4,04) met vaste wastafel en dakkapel, slaapkamer V (circa 7 m2) met vaste wastafel, dakkapel en berging in de knieschot, zolderberging I en zolderberging II.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1939. 
Perceeloppervlakte: circa 215 m2. 
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 163 m2, inhoud: circa 700 m3. 
De woning is voorzien spouwmuurisolatie (nageïsoleerd 1977).
Geen dakisolatie of dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden