Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Parkweg 30

In de geliefde wijk Villapark gelegen halfvrijstaande statige te renoveren villa op een groot perceel (perceelsoppervlakte circa 844 m2) en dubbele garage.

Typering:
Deze woning is gelegen in de gewilde wijk ‘’Villapark/Sint Pieter’’ vlakbij alle voorzieningen en uitvalswegen, op loopafstand van het Maastrichtse stadscentrum en op enkele minuten lopen van het natuur- en wandelgebied Sint Pietersberg.

Souterrain:
Overloop (circa 20 m2) alwaar gas- en watermeter, kelder achterzijde (circa 23 m2) met uitgang naar tuin, kelder (circa 40 m2) alwaar c.v.-gas en oude oliestook, provisiekelder (circa 8 m2).

Begane grond:
Tochtportaal, entree met terrazzovloer, toilet, kamer en suite (circa 42 m2) met schuifdeuren, erker, schouw en ornamenten plafonds, keuken (4,81 x 3,48) met terrazzovloer, veranda (circa 12 m2) met uitgang naar terras (circa 20 m2), ruime tuin en dubbele garage.

1e verdieping:
Overloop, voormalige badkamer (3,75 x 2,51) slaapkamer I (5,00 x 4,16) met schouw, ornamenten plafond en balkon voorzijde, slaapkamer II (4,55 x 4,41) voorzien van 2 vaste wastafels, schouw en uitgang naar balkon achterzijde (circa 6 m2), slaapkamer III (4,80 x 3,50) met vaste kast, overloop met vaste kast en vaste wastafel, separaat toilet.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer IV (5.05 x 4,17) met schouw en vaste wastafel, slaapkamer V (3,77 x 2,53) met vaste wastafel, zolder (circa 17 m2) met vaste trap naar vliering/vide.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1925.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 259 m2, inhoud: circa 1338 m3.
De woning is niet voorzien van isolerende voorzieningen. Totale renovatie en modernisering noodzakelijk.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden