Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Parkweg 2 E

Op een van de mooiste locaties in Maastricht, ruim appartement gelegen in de gewilde wijk Sint Pieter/Villapark met riante leefruimte met balkon op het zuiden met uitzicht over de Maas en het Gouvernement, ruime privé parkeerplaats met aansluitend berging in het souterrain.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 4e verdieping (met lift) in het smaakvol complex ‘Parkresidentie”. In de directe omgeving gelegen van het nieuwe sprankelend gebied in Maastricht, de oude binnenstad en het stadspark. Wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen gaan hier hand in hand. Een optimale bereikbaarheid via de Kennedybrug met een snelle verbinding naar de snelwegen richting Luik, Eindhoven en Aken (A2/A79). D vele voorzieningen maken het tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht aan de Maas!

Souterrain:
Privé parkeerplaats (6,01 x 3,72, nummer 3) met aansluitend voorportaal naar berging (2,62 x 1,90) en gemeenschappelijke fietsenstalling in de afgesloten parkeergarage welke met auto/fiets middels een elektrisch bedienbare poort te bereiken is, tevens is de garage via de personenlift bereikbaar.

Begane grond:
Vanuit de stijlvolle riante centrale hal (voorzien van een brievenbussen unit en bellentableau met video-intercom) is de betreffende lift bereikbaar. Verder bevinden zich op deze verdieping een aantal vergaderruimtes, biljartkamer en loungeruimte en 4 logeerkamers. 4e verdieping: Ruime entree met alarmbeveiliging, vaste kast, modern wandcloset met fonteintje, mooie ruim en licht leefgedeelte (totaal circa 60 m2) bestaande uit woonkamer met, erker en mooie parketvloer, eetkamer met aansluitend balkon (circa 10 m2) met uitzicht over de Maas en het Gouvernement, open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie (Coninx Keukens) voorzien van (Miele apparatuur) koelkast, diepvries, vaatwasser, combi magnetron, stoomoven, spoelbak, inductie kookplaat, wasemkap en composiet aanrechtblad, berging (circa 3 m2) alwaar aansluiting wasmachine en c.v.-gas Combi HR (bouwjaar circa 2019, eigendom), riante slaapkamer (circa 17 m2) met mooie vaste kastenwand en aansluitende moderne badkamer (circa 7 m2, Coninx) alwaar 2 vaste wastafels in meubel, douche, wandcloset en bidet, hoogte woonkamer circa 2,7 meter.

Algemeen:
Bouwjaar: 1980.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 100 m2, inhoud circa 349 m3.
VVE bijdrage: Euro 308,48 per maand.
De woning is voorzien van dakisolatie, hardhouten kozijnen en aluminium schuifpuien met dubbele beglazing, mechanische ventilatie, airco en zonneschermen.
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.