Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Oude Molenweg 25 b

In de zeer geliefde woonwijk Scharn (in het Keerderstraatje) gelegen halfvrijstaand geschakeld woonhuis voorzien van garage met oprit, 4 slaapkamers, tuin gesitueerd op het westen en aan de voorzijde een vrij panoramisch uitzicht over het “Limburgse heuvellandschap”.

Typering:
De woning is gelegen aan de rand van het Limburgse heuvellandschap in een zeer geliefde woonomgeving op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht met al haar (winkel)voorzieningen. Daarnaast is het centrum goed te bereiken middels auto en bus door uitstekende verbindingen. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen. De op- en afritten van de autosnelweg (A2 en A79) zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast en geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. De L-vormige woonkamer (circa 35 m2) met veel lichtinval, een licht eikenhouten parketvloer, vrij uitzicht op het Limburgse Heuvelland aan de voorzijde en middels schuifpui heeft men toegang tot het terras en de omsloten tuin. Moderne open keuken (circa 8 m2) voorzien van een tegelvloer en aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad en Miele-apparatuur te weten de combi magnetron/oven, inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, Quooker, Amerikaanse koelkast, ingebouwde koffieautomaat, tegelvloer en toegang tot de garage. De garage (5,93 x 2,65) is voorzien van sectionaalpoort met loopdeur, oprit en toegang tot het terras middels openslaande deur. Fraai aangelegde tuin (door Guy Wolfs) met veel privacy, een tuinhuis, achterom en gesitueerd op het westen. Via de tuin is aan de achterzijde een pleintje gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de riante ouderslaapkamer I (circa 25 m2) voorzien van Frans balkon met vrij uitzicht over het Limburgse Heuvelland aan de voorzijde, slaapkamer II (3,37 x 2,72), slaapkamer III (circa 10 m2) voorzien van dakraam en berging in de knieschotten, de geheel betegelde badkamer (circa 8 m2) voorzien van ligbad, douche, toilet en vaste wastafel in meubel. De gehele verdieping is voorzien van houten vloerdelen met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2013), opstelplaats wasmachine en droger en met toegang tot slaapkamer IV (circa 14 m2) voorzien van vinylvloer, dakraam en berging in de knieschotten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: 229 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 137 m2, inhoud circa 524 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels voorzien van diverse rolluiken. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.