Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Osebosch 6

Op een uitstekende locatie in “Vroendaal” gelegen royaal instapklaar herenhuis voorzien van alle comfort. Deze woning beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers, een inpandige garage, oprit voor 2 auto’s, zonnig dakterras en een mooie prachtige groen aangelegde tuin gelegen op het Zuiden.

Typering:
Deze mooie en direct instapklare woning is gelegen in de nieuwbouw wijk “Vroendaal” in Maastricht. “Vroendaal” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden. De universiteit en het Academisch Ziekenhuis zijn op fietsafstand gelegen. Het centrum van Maastricht, alsmede de op- en afritten van de diverse autobanen liggen op steenworp afstand.

Begane grond:
Ruime representatieve entree voorzien van mooie natuurstenen tegelvloer, garderobe, meterkast, toilet met wandcloset en fontein met kastje, ruime living (ca. 57 m2) bestaande uit woonkamer en moderne open keuken voorzien van natuurstenen tegelvloer, 5 pits gaskookplaat op kookeiland, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, vaatwasser, en spoelbak. Inpandig bereikbare garage (circa 6.99 x 3.36) alwaar aansluiting wasmachine en droger, voorzien van sectionaal-poort en ruime oprit. Vanuit de woonkamer middels een schuifpui en via de garage voorzien van gietvloer heeft men toegang tot het overdekte terras met verlichte lichtkoepel en de mooi aangelegde op het zuiden gelegen achtertuin.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (circa 17 m2) aan de achterzijde met aangrenzend de garderobekamer en toegang tot de mooie moderne geheel betegelde badkamer I (circa 9 m2) voorzien van wastafelmeubel, en vaste kast, inloopdouche en ligbad. Op de overloop separaat toilet met wandcloset en fontein, slaapkamer II (circa 6.85 x 3.37) met veel lichtinval, slaapkamer III (circa 2.94 x 4.95) aan de voorzijde met veel licht inval. De gehele 1e verdieping is voorzien van Novilonvloer met uitzondering van de natte ruimten.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop met toegang tot zonnig dakterras (5.95 x 4.36), slaapkamer IV (circa 16 m2) aan de achterzijde, slaapkamer V (2.92 x 4.96) beiden voorzien van Novilonvloer, geheel betegelde badkamer II (circa 8 m2) met douche en wastafel. Separate stookruimte alwaar CV ketel (bouwjaar 2005, eigendom), de mechanische ventilatie en de zonneboiler (eigendom, bouwjaar 2005).

Algemeen:
Bouwjaar: 2005.
Perceeloppervlakte: 278 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 206 m2, inhoud: 797 m3.
De woning is volledig geïsoleerd. Deze woning is voorzien van zonneboiler, mechanische ventilatie en alarm installatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.