Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Orleansplein 5

Op een mooie locatie, nabij het centrum en de “Hoge Fronten”, tussengelegen “jaren dertig” woning met zeer diepe tuin (circa 30 meter diep en gelegen op het Zuid Westen, modernisering wenselijk. Geheel nieuw dak (hoofdbouw) circa 2010.

Typering:
Nabij de oude stadskern van Maastricht en de vestingwerken en wandelgebied “Hoge Fronten”. Op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen en het bruisende centrum van Maastricht . Ook uitvalswegen naar Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken, zijn goed bereikbaar. In de nabijheid is er een directe bus verbinding naar het centraal station.

Souterrain:
Overloop (6.0 m2) provisiekelder (4.01 x 3.27).

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer, trappenhuis, toilet met fonteintje, woonkamer (circa 30 m2, voormalige kamer en-suite) voorzien van parketvloer, serre (circa 7.5 m2) voorzien van openslaande deuren naar terras en diepe tuin, keuken (3.76 x 2.37/ 2011) voorzien van kookplaat, wasemkap, oven, spoelbak, vaatwasser en koelkast, deur naar terras (circa 30 m2) en diepe tuin (circa 30 meter diep op het Zuid Westen), berging (circa 30 m2).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (3.83 x 4.13) voorzien van laminaatvloer en schuifdeuren naar slaapkamer 2 (3.85 x 3.64) met uitgang naar balkon (circa 5 m2) gedateerde badkamer (3.76 x 2.36) voorzien van ligbad, vaste wastafel en geiser, wasruimte (circa 1.5 m2) met aansluiting witgoed.

2e verdieping:
Overloop (circa 4 m2) slaapkamer 3 (3.07 x 2.76) slaapkamer 4 (3.99 x 3.04), zolder voorzien van dakvenster, luik naar bergzolder/vliering en CV-gas eigendom (te vervangen).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1930.
Perceeloppervlakte: 307 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 156 m2, inhoud 634 m3.
Gedeeltelijk dubbele beglazing, dakisolatie.
Aanvaarding: in overleg (op korte termijn mogelijk).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.