Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Op de Bannet 20

In een rustige en landelijk woonomgeving gelegen ruim mooi onderhouden en gemoderniseerde halfvrijstaand woonhuis met vijf slaapkamers, garage en zonnige tuin.

Typering:
De woning is gelegen in het nieuwe gedeelte van de Maastrichtse wijk Itteren. Zowel het centrum van Maastricht als de (winkel)voorzieningen van Bunde en Meerssen liggen op steenworp afstand en zijn per auto, fiets en bus snel bereikbaar. Itteren straalt de sfeer uit van een pittoresk dorp aan de Maas. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en Itteren biedt u een heerlijk woon- en leefklimaat. circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht (via nieuwe tunnel zeer snel te bereiken) met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid, biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met toegang tot de toiletruimte met modern wandcloset (2003) en fonteintje, meterkast en trapkast. Woonkamer (circa 32 m2) voorzien van tegelvloer en schuifpui naar tuin, gesloten keuken (3,68 x 2,4) met aanrechtcombinatie voorzien van oven, gaskookplaat, wasemkap, spoelbak en vaatwasser. Verwarmde garage (6,2 x 3,2) alwaar aansluiting wasmachine, droger, opstelplaats cv- ketel (eigendom,2005). Vanuit de woonkamer is middels schuifpui de zonnige tuin (circa 11 meter diep en 9,5 meter breed) te bereiken welke is gelegen op het westen.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot de geheel betegelde badkamer (2003, 3,65 x 1,9) voorzien van toilet, douche, ligbad, 2 vaste wastafels en designradiator, slaapkamer I ( 3,75 x 3,28) met garderobekast (2,15 x 1,97), slaapkamer II (3,25 x 3,7) en slaapkamer III (3,65 x 2,48). De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Slaapkamer IV (circa 18 m2) voorzien van dakkapel met ingebouwde rolluiken, berging in knieschot en airconditioning, slaapkamer V (circa 18 m2) voorzien van dakkapel met ingebouwde rolluiken, berging in knieschot en airconditioning. De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1974, dakopbouw: 2014.
Perceeloppervlakte: 242 m2.
Woonoppervlakte: 148 m2, inhoud: 532 m3.
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, diverse rolluiken, dakisolatie en spouwmuurisolatie (nageïsoleerd). Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.