Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Onder de Kerk 4 B

Wegens grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. Indien u op de reservelijst genoteerd wilt worden, gelieve uw naam en telefoonnummer te mailen naar: info@tijsencyril.nl.

 

In de geliefde woonwijk Heer gelegen luxe appartement, op de eerste verdieping (zonder lift) met 1 slaapkamer, balkon op het westen en garagebox.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, daarnaast is de toegang tot autosnelwegen (A2 en A79) in de directe nabijheid.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbus. De garagebox (2.85 x 6.56) is te bereiken via de Mathijs Heugenstraat en voorzien van een kantelpoort.

1e verdieping:
Entree/hal alwaar meterkast, wandcloset met fonteintje in badmeubel, mooie woonkamer (circa 28 m2) met luxe open keuken voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, combi/magnetron, koelkast en vaatwasser, berging (circa 3,5 m2) alwaar aansluitingen witgoed en opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2020), slaapkamer (2.98 x 4.91), luxe betegelde badkamer voorzien van ligbad en wastafel in designmeubel Via de woonkamer is het balkon (circa 4,5 m2) te bereiken welke gelegen is op het westen (vanaf 13.00 uur zon tot ’s avonds).

Het appartement is grotendeels voorzien van een lamninaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2004
Gebruiksoppervlakte wonen: 60 m2, inhoud 187 m3.
VvE-kosten: circa €50,- per maand.

De woning is voorzien spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing. Aanvaarding: in overleg Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.